Borger.dk Læs op Blanketter Selvbetjening Kontakt Indeks
Esbjerg UNICEF By 2010
Indhold
Printvenlig

Når du skal lave et UNICEF By arrangement 

Det er nemt at lave dit eget UNICEF By 2010 arrangement. Gennem UNICEF By sekretariatet kan du låne roll-up bannere og få indsamlingsbøsser. Her på siden kan du dowloade UNICEF BY logoet og plakater. Vi arbejder i øjeblikket på en løsning, som giver dig mulighed for at lave din egen UNICEF By plakat her på hjemmesiden.

Plakat

Logo

 

Esbjerg UNICEF By 2010 fortalt på 6 punkter

 

Roll-up banner:

  

Materialer

Alle materialerne til Esbjerg UNICEF By 2010 er udviklet af Kirk & Holm.

Grafisk designer mDD Jesper Holm fra Kirk & Holm fortæller her, hvilke tanker opgaven satte i gang hos bureauet:

“Unicef står for os, som en troværdig og seriøs organisation, derfor sagde vi straks ja til opgaven med at designe det logo, som skal præge aktiviteterne med at indsamle midler i Esbjerg Kommune i 2010.

Kirk & Holm har designet over 100 logoer, og hver gang handler det for os om at udvikle et logo, som er letgenkendeligt, og som afspejler de værdier og mål, afsenderen har. Esbjerg Kommune ønskede at synliggøre det land, der bliver støttet, og “heldigvis” er Togo et godt kort ord at arbejde med grafisk, og design-ideen udspringer således af selve navnet.

Vi håber naturligvis, at det stærke logo vil være med til at brande den gode sag, så Esbjerg kan bidrage til rent vand, mad og skolegang for rigtig mange børn i Togo.”