Borger.dk Læs op Blanketter Selvbetjening Kontakt Indeks
Esbjerg UNICEF By 2010
Indhold
Printvenlig

Indsamlingsregler for indsamlingsbøsser

Indsamlingsbøsser kan hentes på Esbjerg Rådhus. Kontakt Esbjerg UNICEF By 2010 sekretariatet på unicefby@esbjergkommune.dk for at aftale et tidspunkt.

Vigtigt: Læs følgende procedure inden dunkene tages i brug:
Sammen med dunken er udleveres en elektrikerstrip. I offentligt rum (for eksempel på gader og offentlige pladser) skal denne strip bruges til at sætte dunken fast i en stationær enhed for eksempel på en købmandsdisk eller på et bord. (Hvis denne strip mod forventning skulle mangle kan man bruge en snor eller lignende).
Man skal have tilladelse fra politi og evt. kommune for at samle ind på offentlige steder. Det er IKKE tilladt at rette personlig henvendelse til forbipasserende!
I et lukket (privat) forum, hvor man har ejerens tilladelse til at samle ind (for eksempel på skoler, i foreninger eller private forsamlinger) må en person stå med indsamlingsdunken i hånden.
Sådan tømmes indsamlingsbøsserne:
Man skal altid være mindst to personer, når indsamlingsdunkene åbnes og pengene tælles op. Denne forholdsregel skal altid følges.
Pengene skal indsættes i Nordea Bank reg. 2540  og kontonr. 3493 447 385, anfør afsender tydeligt samt hvilket beløb, det drejer sig om. Pengene skal indsættes så snart arrangementet er overstået eller senest to måneder efter dags dato.
Har du spørgsmål eller brug for flere indsamlingsdunke, så kontakt UNICEF By 2010 sekretariatet på tlf.: 7616 1595.

 

Skoler koster penge

Hvad koster skolegang i Togo?

 

Hver en krone tæller i indsamlingen. Det gamle ordsprog om at mange bække små gør en stor å gælder også her. Se hvad det koster at gå i skole i Togo: 
Kr. 7,40 er den årlige udgift for de skolematerialer og bøger, der er nødvendige for at give ét barn kvalitets undervisning.

Kr. 6.715,- er prisen for at udstyre et klasselokale med skolemøbler (25 skolepulte og et bord til læren)

Kr. 62.500,- koster det at installere al vand, hygiejne og sanitetsudstyr på en skole, inkl. en vandtank, 2 latriner og 6 drikkevandshaner.

Kr. 275.000,- er den gennemsnitlige pris for bygning af en skolebygning med 3 klasselokaler, et lagerrum og alle vand, hygiejne- og sanitetsinstallationer.